Waar ben je naar op zoek?

Aesop werd eind jaren 80 ontwikkeld en was een van de eerste bedrijven die een wetenschappelijk onderbouwd assortiment botanische huidverzorgingsproducten op de markt bracht. Naast het gebruik van natuurlijke ingrediënten is het Australische merk bekend van hun minimalistische esthetiek.

Niet alleen de formules zijn met passie en aandacht gecreëerd, ook de verpakkingen zijn duurzaam en met zorg gemaakt.

Aesop en zijn visionaire oprichter, Dennis Paphitis, schreven het manifest voor de anti-globaliseringsbeweging in de detailhandel en hebben het voortouw genomen door veelbelovende en gevestigde architecten en lokale landstaal te gebruiken om het merk over de hele wereld te verankeren.

Het maakt niet alleen van elke winkel een buurtwinkel, maar maakt van winkelen een belevenis, met de unieke wastafelontwerpen in elke winkel, het materiaalgebruik en inspirerende interieurarchitectuur.

A product needs to perform, but if it can do so with a little poetry, so much the better.

Aesop is zeker aan de prijs. Maar dat maakt voor mij dat het nóg meer als een cadeautje dat zonde is om te verspillen en met aandacht gebruikt wordt.

It’s a commitment to “doing it well” with minimal tradeoffs and a capacity to endure pain where required if that’s what’s required for the best, long term outcome.

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.