Waar ben je naar op zoek?

Julius Roberts is niet zomaar een boer. Hij is een boer die zijn liefde voor de natuur combineert met zijn passie voor koken. Als chef-kok opgeleid, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om met de beste ingrediënten te werken.

Op 23-jarige leeftijd verruilde hij het drukke stadsbestaan voor een kleine boerderij in Dorset, in het zuidwesten van Engeland, waar hij schapen, kippen en geiten houdt en zijn eigen producten verbouwt.

Deze innemende tuinier, boer en kok is zo fijn om af en toe in je tijdlijn voorbij te zien komen. Zijn passie, heerlijke gerechten, innovatiekracht én Engelse accent geven mij dat instant blije gevoel.

Op zijn boerderij maakt hij van eenvoudige ingrediënten een feestmaal. Zijn boerderij is meer dan alleen een stuk land – het is een laboratorium voor smaak en duurzaamheid. Hier verbouwt Julius verse producten – van knapperige groenten tot sappige vruchten – met zorg voor de natuur en het milieu.

En ben je nog op zoek naar een cadeau? Dan is The Farm Table – een verzameling van eenvoudige recepten van de kleine boerderij – een tip.

Je volgt Julius hier juliusroberts.co.uk of hier instagram.com/juliusroberts/

 

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.