Waar ben je naar op zoek?

Daar…verscholen in de Toscaanse heuvels

Daar hebben vier vrienden een verlaten Italiaans dorpje omgetoverd tot een hotel. Waar je aanschuift aan lange tafels voor de fijnste maaltijden of pizza’s uit de pizzaoven. Waar je kan hiken over de rotsblokken in de kristalheldere rivier ‘Il Corsalone’.

Waar kinderen zich eindeloos vermaken in de bossen rond Borgo di Gello

Waar je een verpletterend uitzicht hebt vanuit het zwembad. En waar fijne mensen er alles aan doen om een relaxte sfeer te creëren. Dat is Novanta90.

Het verhaal van Novanta90 begon in de zomer van 2014, toen vier jongens (Igor, Jeroen, Leonard en Mart) stuitten op een verlaten Toscaans dorp in de buurt van Arezzo en Florence. Nu – zoveel jaren later –  groeien er weer groenten en zijn de fruitbomen tot leven gekomen. Met een fijne club mensen zijn ze in staat om Borgo di Gello te restaureren en terug te brengen tot het bruisende dorp dat het ooit was.

Positieve bijdrage aan dat wat hen omringt

Maar wat minstens zo positief aan het verhaal van Novanta90 is, is dat de impact op het milieu, de gemeenschap en de mensen die er werken voor hen van het grootste belang is. Zo hebben ze een lijst met doelen opgesteld om ons zichzelf voortdurend uit te dagen en ernaar te streven een positieve bijdrage te leveren aan de prachtige omgeving die hen omringt.

Novanta
Borgo di Gello – Bibbiena – Arezzo – Italy
info@novanta90.com
www.novanta90.com 

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.