Waar ben je naar op zoek?

Lef, ruggengraat en ander moois

Op de dag dat we met zijn allen worden verleid met kortingen om maar zoveel mogelijk te kopen, vraagt Dille & Kamille op 24 november extra aandacht voor de natuur. Dat doen ze door de winkels en webshop te sluiten – hoeveel omzet zouden ze mislopen? – en medewerkers vrijwilligerswerk te laten doen in de natuur.

Dan heb je lef,
sta je echt ergens voor en
laat je je niet verleiden door het grote geld.

Dille & Kamille blijft trouw aan dat waar ze voor staan: mensen inspireren om bewust, onthaast en duurzaam te leven. In harmonie met elkaar, de omgeving en de natuur. Met stenen winkels, echt contact en mooie producten met een verhaal.

Dat ze dat al bijna 50 jaar doen, vind ik knap, bewonderenswaardig, inspirerend en hoopvol.

Want – zo zeggen ze – geluk zit in kleine dingen, in genieten van alledaagse momenten, in bewust leven en in oprechte aandacht. Daar kan niemand het mee oneens zijn, toch? Maar zelf vind ik het ook best lastig als de kortingen om de oren vliegen en die leuke jas – die ik eigenlijk niet nodig heb – voor een leuk prijsje te koop is.

Dus graag zou ik soms net iets meer Dille & Kamille zijn. En hoop ik dat meer bedrijven deze oprechte, mooie visie gaat volgen.

P.S.: Heb jij een mooi voorbeeld van een organisatie zoals Dille & Kamille die net als zij dit geweldig doen? Ik hoor het graag!

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.