Waar ben je naar op zoek?

Ken je dat gevoel, dat je weet dat je kind met iets zit, maar dat hij of zij er liever niet over praat? Of die sluimerende innerlijke onrust die zegt dat je kind onzeker of angstig is en liever zijn of haar problemen zelf oplost?

Dan kunnen deze mooie kaarten misschien helpen. Ze bieden kinderen namelijk inzichten en handvatten om op speelse wijze hun power te ontdekken. Zodat ze kunnen leren dat ze mogen zijn wie ze zijn, mogen groeien en fouten mogen maken.

Kinderen kunnen er zelf mee spelen of jullie kunnen samen een kaart trekken om zo de gesprekken op gang te brengen.

Ze motiveren kinderen om speels positief te blijven en om altijd in zichzelf te geloven. Het klinkt misschien wat zweverig, maar wij hebben er al zoveel mooie gesprekken met onze kinderen door gevoerd. 

Het deck bevat 36 kaarten met ieder een prachtige illustratie. Hierbij zit een boekje dat bij iedere illustratie een spreuk heeft en kindvriendelijke uitleg. Gemaakt van duurzaam papier.

We hebben een paar Engelstalige decks waar we graag iemand blij mee maken. Zou je er eentje willen ontvangen? Stuur me een mailtje (Annemarie@positive-stories.com) waarin je aangeeft waarom je de Inner Compass Cards zou willen ontvangen en ze komen jouw kant op.

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.