Waar ben je naar op zoek?

De ideale mix

Verlang jij ook naar zon, lunchen aan lange tafels, avonden aan zee, glooiende heuvels, dampende espresso, wijn van de cantina om de hoek, goede pasta’s en pizza’s en het gezellige van de Italianen?

Maar…strand jij in jouw zoektocht naar mooie Italiaanse slaapplekken ook, omdat de interieurs vaak gedateerd zijn? Dan is dit een tip.

Special Umbria heeft de ideale mix: het fijne van Italië en de goede interieur smaak van de Hollanders Rob en Jeroen.

Zij begonnen in 2008 met hun zoektocht naar de állermooiste huizen in heel Italië. Dat bleek nog best moeilijk. Oude huizen zijn bijna altijd mooi gelegen, maar de interieurs zijn vaak gedateerd. Daarom begonnen Jeroen en Rob onder de naam ‘Special Umbria’ zelf maar met het bouwen en inrichten van vakantie villa’s in Umbrië, Toscane, Sicilië en Puglia.

Wil je genieten van één van de mooie huizen, dan moet je wel serieus je portemonnee trekken. Maar het mooie is dat je ook met een ander gezin of met vrienden het huis kan huren. En als je het zo bekijkt, kunnen de prijzen nog best meevallen.

Sowieso zijn de huizen van Special Umbria’ al een inspiratiebommetje op zich. Dus alleen even lekker wegdromen en inspiratie opdoen kan natuurlijk ook. Dus ik zou zeggen volg ze vooral ook op Insta via instagram.com/specialumbria

 

     

Wil jij geen enkele positive story missen?

Meld je dan hieronder aan. En ontvang 1 x per maand leuke post met verhalen, tips en meer.